Een onvergetelijke indruk met de beursgoochelaar

U wilt met uw bedrijf, producten en diensten de concurrentie bijblijven. Klanten krijgt en houdt u door uw producten en diensten onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Een stand op een beurs is hier een heel goede manier. Op een specifieke beurs komen normaliter alleen mensen die geïnteresseerd zijn in een specifiek product of dienst. Maar hoe trekt u de aandacht van het publiek nu juist naar uw stand in plaats van naar die vele andere stands? Jasper Oberon is uw beursgoochelaar en weet als geen ander hoe uw doelgroep benaderd moet worden.

Wat houdt het in?

Door mijn training in neuro linguïstisch programmeren, maar ook door mijn ervaring als acteur en presentator, weet ik precies hoe ik woord en actie moet afstemmen op uw publiek en potentiële klanten. U haalt het maximale uit mijn aanwezigheid doordat ik heel goed kan schakelen tussen verschillende situaties en verschillende soorten publiek. Mijn bezigheden variëren van het aanspreken van kleine groepjes voorbijgangers, dat uitbouwen tot korte optredens voor grotere groepen tot het afwisselen met optreden voor de belangrijke gasten in uw stand.

Meer dan alleen een beursgoochelaar

U kunt mij niet alleen inschakelen voor entertainment op beurzen, maar ook voor het verbazen van uw publiek verbazen met goocheltrucs, productpresentaties geven of het presenteren van een leuk quiz. Tevens behoort ook het aanbieden van een mini workshop of een peptalk voor uw klanten tot de mogelijkheden. Heeft u advies nodig voor de opzet en inrichting van uw beurs of promotiestand, of wilt u uw eigen personeel trainen om maximaal rendement uit de beursdagen te halen, dan zit u goed bij Jasper Oberon.

Contact opnemen met Jasper Oberon

Zoekt u een beursgoochelaar of een sprankelende aanvulling bij open dagen, (komma weg) of bedrijfspresentaties, een krachtige peptalk voor personeel of publiek of ondersteuning bij feestelijke winkelopeningen, neem dan direct contact met mij op. Wilt u weten of ik iets voor u kan betekenen, dan adviseer ik u graag over hoe u mij als entertainer in kunt zetten tijdens een gratis, persoonlijk en vrijblijvend voorgesprek. U kunt mij telefonisch, per e-mail of door middel van het contactformulier op de website bereiken. Tot snel!

Raad&Daad_DeGoedeWoning_0073

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw opening of beurs?