Bruiloft goochelaar

Een bruiloft goochelaar is een bijzondere vorm van entertainment op deze speciale dag. Wilt u een bruiloft goochelaar inhuren? Dan staat Jasper Oberon voor u klaar! Jasper verzorgt allerlei magische shows; van tafelgoochelaar tot ontvangstact. Stuk voor stuk zijn de magic acts geschikt voor een bruiloft, of elk ander soort feest.

Bruiloft goochelaar

Magic acts

Wanneer u een bruiloft goochelaar inhuurt, kunt u kiezen uit verschillende acts. Er zijn magische shows beschikbaar, ontvangstacts of andere leuke acts die Jasper Oberon uitvoert als één van zijn alter ego’s. Een greep uit het aanbod van Jasper zijn typetjes:

  • Wouter de Hippiekabouter – Flower Power magic en gegarandeerd een relaxte sfeer op uw feest.
  • Tjikkoen d’Obika – Met zijn oriëntaalse verschijning en zijn mysterieuze stem kijkt deze Egyptische magiër dwars door uw ziel. Een show zoals u het nog nooit heeft ervaren!
  • Jake Hartman – Uw showmaster extraordinaire. Hij heeft gevoel voor een knallende show en maakt dan ook graag een bijzondere ervaring van een rustige receptie.

Hiernaast zijn er mogelijkheden voor een centrale show waar een grote groep van kan genieten en waarbij bijvoorbeeld het bruidspaar in het zonnetje wordt gezet. Ook zijn er shows waarbij mime en magie gemixt worden of waar Jasper meerdere talenten inzet en naast bruiloft goochelaar ook acteur en presentator is. Een bijzondere show voor een bruiloft krijgt u ook van de tafel goochelaar, gegarandeerd veel magie en interactie.

Reserveer uw bruiloft goochelaar

Jasper Oberon is gespecialiseerd in goochelaar voor feesten, groot en klein en voor jong en oud. Wilt u ook een bruiloft goochelaar of een goochelaar voor een ander soort feest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, de beschikbaarheid en de kosten. Bel naar 06 – 24 99 91 06 of stuur een bericht naar info@jasperoberon.nl.

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?