Goochelende Ober Jozef : tipsy of gewoon heel onhandig?

Wat is er toch met die ober aan de hand? U zult niet de eerste zijn die door deze act totaal op het verkeerde been wordt gezet. Is hij verlegen, onhandig of een beetje tipsy? Of dat allemaal tegelijk? Jasper Oberon zet deze act met veel gevoel voor humor en timing neer. Slapstick van de bovenste plank! Een act die op veel feesten al voor talloze absurde situaties heeft gezorgd en op uw feest het gesprek van de avond zal zijn.

Uw gasten op het verkeerde been gezet.
Iedereen heeft zich verheugd op het bruisende feest… maar gaan we de avond wel redden met deze ober die alle drankjes al lijkt te hebben voorgeproefd? Jasper Oberon transformeert hier volledig in de ludieke ober Jozef. Zelf noemt hij zich liever interim-manager, want dan hoeft hij niet met zo’n vol blad te lopen. Hij heeft duidelijk gevoel voor service, alleen het komt er niet helemaal uit. Helemaal niet, liever gezegd. Dat leidt tot zeer komische situaties! ‘Je moet er echt iets van zeggen, dat gaat niet goed zo…’

De ober maakt alles goed met een goochelshow!
Deze verborgen theater-act kan zo overtuigend zijn dat gasten uit bezorgdheid de organisatie informeren. U bent natuurlijk op de hoogte en zult genieten van de opluchting van uw gasten als ze ontdekken dat ze door Jasper Oberon zijn beetgenomen. Als u ober Jozef dan eenmaal in uw hart heeft gesloten, wordt hij een echte superober en doet hij werkelijk alles voor u! Glas optillen, weer neerzetten, nootjes voeren, kaarsje neerzetten en zélfs gespreksonderwerpen verzinnen. Dat wordt een feestje bij u aan tafel.

De vreemde capriolen van deze wonderlijke ober mag u niet missen! Het kan leuk zijn als Jozef uw gasten vervolgens verrast met een goochelshow ‘om alles goed te maken’. Een echte aanrader voor elke receptie of feest!

  • Ideaal op locatie voor verjaardagsfeest of receptie
  • Uw informatie wordt ludiek gebruikt
  • Leuke combinatie: verborgen oberact, daarna centrale goochelshow.
  • Als Ontvangst of Walkaround Magic Act