Goochelaar inhuren voor een bedrijfsfeest

Een goochelaar inhuren voor een bedrijfsfeest is altijd een goed idee. Wat voor een bedrijfsfeest u ook organiseert, een goochelaar zorgt altijd voor leuk entertainment en veel interactie. Jasper Oberon verzorgt meerdere acts, zodat de show altijd op uw publiek aansluit. Kies bijvoorbeeld voor een magische ontvangstact of huur een tafelgoochelaar in voor uw bedrijfsfeest!

centrale-magic-act
Goochelaar inhuren bedrijfsfeest

Altijd een leuk feest

Al uw collega’s, gezellige activiteiten, een hapje en een drankje… Voeg daar wat magie aan toe en u heeft een onvergetelijk bedrijfsfeest! Aanraders voor grote groepen zijn de volgende magische shows:

  • Centrale Magic Show – Deze show in het middelpunt van het feest vermaakt grote groepen en zet een speciaal persoon in het zonnetje. Of dat nu een bruidspaar is of uw directeur.
  • Multi Magic – Jasper is gespecialiseerd in deze unieke mix van entertainment. Wilt u een goochelaar inhuren voor uw bedrijfsfeest? Kies dan voor de mix van goochelaar, acteur en presentator en geniet de gehele avond van verschillende talenten.
  • Business Magic – Als goochelaar speelt Jasper in op het bedrijfsleven en verzorgt de mooiste trucs en magie die aansluiten bij uw bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden

Voor zowel kleine als grote groepen zijn er veel mogelijkheden. Magie is er voor iedereen! U kunt een tafel goochelaar inhuren voor uw bedrijfsfeest, maar ook voor een verjaardag of een bruiloft bijvoorbeeld. Kies voor een bruiloft goochelaar of een bijzondere ontvangstact. Daar zullen de mensen nog lang over napraten. Vraag naar meer informatie of reserveer een act via info@jasperoberon.nl of bel naar 06 – 24 99 91 06.

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?