Goochelen

Goochelaar Jasper Oberon: breed inzetbaar voor elke gelegenheid!

Jasper Oberon is acteur, presentator en goochelaar en daardoor breed inzetbaar. Voor elk evenement is er wel een geschikte vorm van goochelen waarmee Jasper de gasten kan betoveren. Elegant, charmant en met groot gevoel voor humor bezorgt hij iedereen een exclusieve magische ervaring.

Maak hieronder kennis met de verschillende vormen van goochelen waarmee Jasper Oberon als magisch entertainer inzetbaar is. Het aanbod loopt van Table Magic tot een Centrale Act en kijkt u vooral ook even naar de voordelen van Multi Magic: het geheime recept voor een geslaagd feest!

Table Magic: Truc onder uw neus en in uw handen!

Deze vorm van goochelen is hoogst interactief . De gasten toveren als het ware zelf mee! Aan tafel krijgt uw gast een act te zien vol spanning en verbijsterende magie.

Walkaround Magic: Wonderlijke mix tussen mime en magie!

Met deze vorm van goochelen begeeft Jasper Oberon zich tussen het publiek als één van zijn alter ego’s en verrast het publiek met zijn mime én magie.

The Magic Corner: Flexibele Close-Up Show

Wat gebeurt daar in die hoek? Jasper Oberon heeft zich op een strategische plaats opgesteld met een handig koffertafeltje. Het publiek kan genieten van korte vlotte presentaties vol vingervlugheid en magie.

Centrale Magic Show: Hoogtepunt van het Feest!

Al menig jubilaris, bruidspaar, directeur of jarige zijn door Jasper op vrolijke wijze in het zonnetje gezet tijdens een centrale act op bedrijfsfeest, beurs, bruiloft of huwelijk. Klasse en karakter zijn van toepassing op de stijl van Jasper Oberon.

Multi Magic: Perfecte Mix van Entertainment voor ieder feest!

Jasper Oberon is gespecialiseerd in een unieke mix van entertainment. Omdat hij niet alleen goochelaar is, maar ook acteur en presentator ontstaat er een bijzondere vorm van amusement waarin hij al zijn talenten inzet!

Business Magic: Acts voor het bedrijfsleven

Kids Magic: Kleurrijke Kindershows met veel humor en interactie!