jasper-oberon-goochelaar

Goochelaar Jasper Oberon: een sterk trio verenigd in een artiest!

Jasper Oberon TafelgoochelaarEen fantastische entertainer die iedereen met een sprankje magie betovert op elk evenement. Jasper Oberon loopt van tafel naar tafel en tovert er naar hartenlust op los en zorgt zo al snel voor open monden en vrolijke lachsalvo’s. Elegant, charmant en met groot gevoel voor humor bezorgt hij iedereen een exclusieve magische ervaring.

Met een koffer vol goocheltrucs weet Jasper uw gasten telkens opnieuw te verrassen! Jasper mengt zich tussen de gasten en verbaast en vermaakt iedereen!

Magisch entertainment van hoog niveau!

  • Eventueel in combinatie met presentatie, typetjes of centrale show.
  • Allround actief voor elke gelegenheid!
  • Vriendelijk geprijsd.
  • Geschikt voor jong en oud.
  • Vraag naar de speciale acts voor openingen, verjaardagen en presentaties.
  • Ook Magic Workshops te boeken!
goochelaar-jasper-oberon

Mag ik u betoveren?

Als goochelaar en entertainer weet ik als geen ander hoe ik met mijn trucs uw gasten kan betoveren! Ik help u om uw gasten in een vrolijke stemming te brengen en zal ze met mijn trucs verbazen en verrassen met als resultaat dat uw evenement een werkelijk fantastisch feest wordt. Iedereen zal nog lang napraten over het feest dat u hen hebt aangeboden! Een herinnering voor jaren!

Dit doe ik met diverse acts: een vrolijke welkomstact aan de deur, goochelend tussen de mensen met trucs die ze onder hun neus en in hun handen zien gebeuren, of door een vrolijke interactieve goochelact voor alle gasten centraal. Dit kan gewoon in mijn strakke pak, of als één van mijn magische karakters. Dit alles in afstemming met uw wensen en het thema van het feest.

Als goochelaar en acteur zet ik graag al mijn creativiteit in en daarom kan ik terugkijken op vele bijzonder samenwerkingen met bedrijven, theaterbureaus en musicalgroepen waar ik speciaal werd gevraagd voor bijzondere producties op maat. Voor mij is goochelen niet kijken naar een trucje maar het samen beleven van een wonder en daarmee even ontsnappen uit de realiteit van alledag.

Graag maak ik op uw feest ook het onmogelijk mogelijk! Nodig me uit en ik zal uw gasten met mijn enthousiasme veroveren en uw unieke evenement tot een magisch hoogtepunt omtoveren!

Anderen over Jasper Oberon:

Kick-off Selecta Nederland, Sjoerd Homminga:

‘In de presentatie van onze kick-off benadrukte Jasper niet alleen de boodschap, maar zorgde ook voor een vrolijke noot. Onze medewerkers konden dat zeer waarderen! Jasper is een alleskunner en liet een onvergetelijke indruk achter’

Klantendiner Van Hoorn-Carbyde, Sebastiaan Loumen:

‘Doordachte en goed opgezette oberact waarbij onze klanten zichtbaar gechoqueerd werden, maar toch konden lachen. De hoofdact met de zwevende tafel was een passende en succesvolle afsluiting voor een zeer geamuseerde avond!’

Bedrijfsfeest voor Outletland in Odijk, Vincent J. Van Laar:

‘Jasper Oberon heeft mijn verwachtingen overtroffen! Veelzijdig, Steengoed, Doorgewinterd en Vakman van de bovenste plank zijn termen die hem oprecht toekomen. Niet meer verder zoeken, succes is gegarandeerd!’

Jasper Oberon verzorgt al meer dan 20 jaar optredens voor:

Goochelaar Jasper Oberon (5)

Jasper Oberon verzorgt in heel Nederland verbluffende optredens met humor en interactie als:

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?