Een Wonderlijk Welkom!

Laat u betoveren door goochelaar Jasper Oberon:
- Veelzijdig entertainer met ruime ervaring!
- Meer dan 3000 optredens door heel Nederland!
- Gratis advies en voorgesprek!
- Professionele topacts voor een prima prijs!
- Denkt met u mee!

Klik hier voor een vrijblijvend aanbod

Jasper Oberon: Een sterk trio verenigd in een entertainer

Is het een goochelaar? Is het een acteur? Is het een presentator? Nee! Jasper Oberon is het alledrie!

Betoverende table magic
Komische animatie acts met een vleugje magie
Presentator pur sang.

Jasper combineert en varieert naar hartenlust op het thema van uw feest, beurs of ander evenement.

Klik hier voor een vrijblijvend aanbod

Jasper Oberon, makes you Wonder!

Jasper Oberon’s Multi Magic:

- 3 acts voor de prijs van 1
- Welkomstact + table magic + hoofdact
- Een sterk trio verenigd in één entertainer
- Perfecte mix van entertainment voor ieder feest!

Klik hier voor een vrijblijvend aanbod

Goochelaar in Amsterdam

Zoekt u een goochelaar in Amsterdam, een entertainer of een bijzondere gastheer die uw gasten op een enthousiaste manier welkom heet? Jasper Oberon is de entertainer die u zoekt. Zet hem in als tafelgoochelaar, kindergoochelaar of laat hem zorgen voor walkaround magic op basis van zijn multimagic aanpak. Jasper is gespecialiseerd in het aanbieden van een combinatie van ontvangstacts en walkaround magic, waardoor u eenvoudig gebruik kunt maken van een compleet entertainmentpakket, door een goochelaar in Amsterdam in te huren.

Goochelaar in Amsterdam voor iedere gelegenheid

Uiteraard kunt u een goochelaar in Amsterdam inhuren voor uw verjaardag of familiefeest, maar voelt Jasper zich ook uitstekend thuis op een bruiloft op een beurs. Organiseert u binnenkort een borrel of een bedrijfsfeest, geeft u een receptie of zorgt u voor een diner voor uw gasten? Jasper gaat hier uitstekend mee om en kan u van dienst zijn tijdens een opening, een congres of een seminar. Hij voelt zich thuis op ieder evenement en slaagt er als goochelaar in Amsterdam of entertainer als geen ander in om moeiteloos op te gaan in het publiek, door op de juiste momenten de aandacht te grijpen of voor het gewenste entertainment te zorgen.

Veelzijdige entertainer met ruime ervaring

Jasper Oberon is een veelzijdige entertainer, die beschikt over een zeer ruimte ervaring. Hij gaf al meer dan 3.000 optredens door heel Nederland en is uiteraard beschikbaar voor een gratis advies en voorgesprek. U kiest met deze goochelaar in Amsterdam voor een professionele topact, tegen een zeer scherpe prijs. Jasper denkt op basis van zijn ervaring graag met u mee, om het entertainment optimaal in te zetten en ervoor te zorgen dat uw gasten nog lang over het feest of de gelegenheid na zullen praten.

Gratis de 10 beste tips voor een geslaagd feest

Benieuwd naar handige tips om een geslaagd feest of evenement te organiseren? Lees ‘De 10 beste tips voor een geslaagd feest of evenement’ van Jasper Oberon, een handig eBook dat u gewoon gratis kunt downloaden. Plaats een tweet op Twitter of een bericht op Facebook en download het boek.

Wilt u een goochelaar in Amsterdam inhuren, of bent u op zoek naar een entertainer die vooraf met u kan meedenken? Boek Jasper Oberon, of vraag vrijblijvend meer informatie aan. Jasper Oberon komt graag optreden als goochelaar in Amsterdam, of zorgt tegen een scherp tarief voor het entertainment waar u naar op zoek bent.

Gratis download

jasper-oberon-goochelaar

De 10 beste TIPS voor een geslaagd feest of evenement.

Ik ben op zoek naar een goochelaar voor een:

Specials

specials

Promo Video

video-goochelaar

 

blok-leeg

Weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?

Wat de klanten over Jasper zeggen:

 • "Tijdens de presentaties van onze directieleden zorgde Jasper niet alleen dat de boodschap goed werd benadrukt, maar was er ook ruimte voor een vrolijke noot."

  Sjoerd Homminga, Selecta Nederland
 • ‘Jasper Oberon heeft mijn verwachtingen overtroffen! Niet meer verder zoeken, succes is gegarandeerd!’

  Vincent J. Van Laar , Outletland
 • "De act was humorvol, spannend en interactief en daardoor zeer vermakelijk. Nog steeds weet ik niet hoe hij ons zo heeft weten te misleiden met zijn trucs."

  Elja Jansen, TriviumLindenhof
 • 'We hebben een humoristische, sfeervolle en succesvolle avond beleefd met het optreden van Jasper. De directie waardeert het optreden met een 9!’

  Sebastiaan Laumen, Van Hoorn-Carbyde
 • ‘Hoe kan dit?!?!’ heb ik nog weken gehoord. De acts die hij deed voor en met onze gasten, gewoon aan tafel, waren subliem. Een echte aanrader.

  Angelique Seerden-Kooijman, Hoofddorp
  Angelique Seerden-Kooijman, Hoofddorp