Met deze vorm van goochelen begeeft Jasper Oberon zich tussen het publiek als één van zijn alter ego’s en verrast ze met zijn mime én magie. Rondlopend entertainment als het ware, waarin Jasper geheel improviserend inspeelt op de gebeurtenissen om hem heen. Zo kan hij als Joe Bolero eerst de ongewenste gast op het feest lijken zonder uitnodiging, om even daarna dikke vrienden te maken met een ludieke les over gokken! Of kan de verveelde ober zich opeens ontpoppen als een bekwaam gedachtenlezer en lepelbuiger. Alleen uw eigen fantasie kan hier de grens bepalen. Het enige wat zeker is: verbaasde gezichten en open monden!

ONTVANGSTACTS

Lakei Jean-Luc du Balsaque: hoffellijkheid met een knipoog!

Galant en charmant, maar ook héél ondeugend. Voor alle feesten waar een vleugje chique is gewenst, kunt u Lakei Jean-Luc gerust aan de deur zetten. Wat een hoffelijkheid en wat een verstrooidheid!

Security Agent Jimmy: een candid camera ervaring voor uw gasten!

Alles moet dubbel gecheckt. En dan het liefst nog een keer. Met deze beveiliger op uw feest zal de hilariteit aan de deur geweldig zijn. Een zeer komische act met een dubbele bodem.

Goochelende Ober Jozef: tipsy of gewoon heel onhandig?

Wat is er toch met die ober aan de hand? U zult niet de eerste zijn die door deze act totaal op het verkeerde been wordt gezet. Is hij verlegen, onhandig of een beetje tipsy? Of dat allemaal tegelijk?

MAGISCHE KARAKTERS

Gokker Joe Bolero: kleurrijke boef in een zwart-witte panterjas

Onverwachts komt Joe Bolero binnenvallen in zijn panterjas en met fonkelend bling-bling behangen. Is hij wel uitgenodigd? Of een illegale partycrasher? Joe is een echte penoze;

Tjikkoen d’Obika

Zijn karakter is innemend, zijn verschijning oriëntaals en zijn stem mysterieus. Zijn ogen kijken dwars door uw ziel. Tjikkoen d’Obika is een Egyptische meester-magiër. Hij heeft de gave om aura’s op te poetsen.

Wouter de Hippiekabouter

Zet met zijn Flower Power Magic de bloemetjes buiten! Gegarandeerd een relaxte sfeer op uw party met Wouter, de Hippiekabouter en natuurlijk veel ‘peace, love and hapiness’ en ‘free hugs’.

Jake Hartman: Uw showmaster in overdrive!

Zijn wiegje lag vol confetti en Jake stamt uit een oud revuegeslacht. De show zit hem in het bloed. Zijn timing en gevoel voor glitter en glamour maken van elke flauwe receptie een bruisende belevenis!

Dwaze Kok DJimitri, voor een gepeperde verrassingsact!

Een echte ‘smaakmaker’ is de Dwaze Kok die Jasper Oberon gestalte geeft en met veel nieuwsgierigheid de keuken uit komt om uw gasten te bevragen over zijn geweldige diner.

Kapitein Stuwing: de Love Boat herleeft voor uw gasten!

Heeft u een feestje op het water gepland en wilt u een vrolijke ontvangst. Dan is de keuze voor deze kapitein voor een lach op het gezicht van uw gasten de beste!

Verdwaalde Amerikaans Toerist: verwondert u met wereldverhalen!

‘Have you seen my wife? No? Goooood!’ Het is een bijzondere verschijning deze roodverbrande, in fel hawaii-shirt geklede Amerikaanse Wereldreiziger.

Toiletjuf Magic Tiny: voor een magisch toiletbezoek!

Deze act staat bekend als de topact onder de toiletjuffrouwen. Jasper Oberon kruipt hier feilloos in de rol van Tiny, de meest magische toiletdame van de wereld.

KOMISCHE GOOCHELACTS OP MAAT

Of zoekt u een Goochelende…? Komische Goochelacts op maat!

Jasper Oberon heeft voor diverse klanten Komische Goochelacts op maat gespeeld. Zo gaf hij gestalte aan een Goochelende Bouwvakker op de Open Dag van de Bouw op Station Rotterdam, die het metroplan op komische wijze bespiegelde. Op een Haringparty van een klant, was een kleine Albert Cuyp-markt nagebouwd, waar Jasper met een eigen kraam als Goochelende Marktkoopman voor verrassingen zorgde!

Dr. Bibber of oude Lord? Geen probleem.
Voor het jaarlijkse feest van een artsenvereniging kroop Jasper in de huis van Dokter Bibber, die bij de inloop een wonderlijke warming up aan de gasten gaf en ze liet schrikken met rare vondsten. Op landgoed Wassenaar speelde hij op een megaparty de oude lord die in de Heerenkamer zijn gasten, allemaal ‘dikke vrinden’, trakteerde op whisky én verrassende goocheltrucs.

Passende Magische Act voor ieder themafeest.
Jasper Oberon is een graag geziene entertainer op themafeesten, omdat hij als goochelaar en entertainer zijn acts perfect kan laten aansluiten op de sfeer van het feest. Vraag naar de mogelijkheden als u een themafeest heeft of een ander verzoek waarbij u goochelen en entertainment wilt combineren. De magische karakters van Jasper Oberon speelt hij met plezier op themafeesten als een Sixties- of Seventies Party, Ik hou van Holland feesten, Halloween-party’s. Maar ook voor Straattheater, Sinterklaas– en Kerstoptredens heeft Jasper een passend aanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld  Jasper als professionele Sinterklaas boeken.

Dus bent u op zoek naar een goochelende…
…elektricien, kok, schoonmaker, lakei, zwerver, ober, schoenpoetser, hippie, professor, militair, barman, leraar, ziener, Kerstman, bouwvakker, marktkoopman, arts of lord…

Aan Jasper Oberon heeft u een héle bijzondere invalkracht!

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?