Kick off presentatie en creatieve workshop voor Selecta Nederland

Het contact met Jasper verliep soepel. Vooraf hebben we gesproken over het doel van de kick-off en de onderwerpen die aan bod kwamen. Door de magische ontvangstact van Jasper was er in de foyer direct een ongedwongen sfeer. Tijdens de presentaties van onze directieleden zorgde Jasper niet alleen dat de boodschap goed werd benadrukt, maar was er ook ruimte voor een vrolijke noot. Iets wat onze medewerkers zeer konden waarderen. De bijeenkomst werd afgesloten door een creatieve workshop waarbij Jasper als ‘Hippie Wouter’ als verbindend inspirator optrad.

In de toekomst zouden we zeker weer een beroep doen op Jasper, hij wist met zijn humor een onvergetelijke indruk achter te laten.

Sjoerd Homminga, Selecta Nederland

Optreden voor Klantendiner Van Hoorn-Carbyde

Het contact met Jasper verliep zeer soepel: via telefoon en mail werd het volledige optreden van te voren besproken en gepland.
De directie waardeert het optreden met een 9! Jasper had een doordachte en goed opgezette act waarbij onze klanten zichtbaar gechoqueerd werden maar toch konden lachen.

Jasper had een zeer leuke opening. Tijdens het betreden van het restaurant werden we door een verwarde ober ontvangen welke ons verwelkomde en een plasbonnetje verschafte. Eenmaal in de zaal waar ons diner plaatsvond kregen we op humoristische wijze het menu voorgelezen. Dit alles gebeurde eerst in het Engels. Enkele Duits sprekende klanten werden vervolgens in het Duits kort in de maling genomen. Echter met succes.

Na enkele komische bijvallen van de ober maakte deze plaats voor een tafelgoochelaar. De goochelaar kwam op verschillende plaatsen aan de tafel enkele goocheltrucs tonen met behulp van kaarten, vuur en andere attributen. Hij toverde zelfs een schaal bitterballen met mosterd op verzoek van één van de gasten.

Op het einde van de avond werden we nog getrakteerd op een centrale act waarbij enkele van onze medewerkers maar ook klanten ter ondersteuning in de act voorkwamen. De zwevende tafel waarmee werd geëindigd was een passende en succesvolle afsluiting voor een zeer geamuseerde avond. Kort samengevat: een humoristische, sfeervolle en succesvolle avond hebben we beleefd aan het optreden van Jasper.

In de toekomst zullen we zeker overwegen opnieuw gebruik te maken van de diensten van Jasper. Ook hebben we hem al op verschillende plaatsen aan anderen aanbevolen.

Sebastiaan Laumen, Van Hoorn-Carbyde

Straattheater in de Koopgoot in Rotterdam

Wij hebben goochelaar Jasper Oberon zien optreden, in zijn rol van Joe Bolero, in de Koopgoot in Rotterdam. In eerste instantie wilden we met een grote boog om hem heen lopen, omdat hij overtuigend overkwam als louche oplichter. Gelukkig voor ons hadden we op tijd door dat het om theater ging en hebben we kunnen genieten van zijn act. De act was humorvol, spannend en interactief en daardoor zeer vermakelijk.

Nog steeds weet ik niet hoe hij ons zo heeft weten te misleiden met zijn trucs. Ook de twee kinderen die bij ons waren, waren erg enthousiast over Jaspers optreden. Ze wilden zijn act zelfs voor een tweede keer meemaken en waren betoverd door zijn trucs.

Jasper, bedankt voor deze onverwachte verrassing tijdens een ‘gewone’ winkeldag. We hopen je snel weer ergens tegen te komen!

Elja Jansen, Trivium Lindenhof

Bedrijfsfeest voor Outletland in Odijk

‘Inmiddels heb ik meerdere figuren meegemaakt op diverse gelegenheden, Jasper kende ik nog niet. De website van Jasper sprak mij aan en heb hem gebeld, de klik was er vrijwel meteen. Na kort overleg Jasper geboekt en ik moet zeggen; hij heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Veelzijdig, Steengoed, Doorgewinterd en Vakman van de bovenste plank zijn termen die hem oprecht toekomen. Niet meer verder zoeken, succes is gegarandeerd!’

Vincent J. Van Laar te Odijk

Verjaardagsfeest in Hoofddorp

‘Hoe kan dit?!?!’ heb ik nog weken gehoord. Voor de verjaardag van mijn man wilde ik graag iets anders dan de standaard borrel. Jasper was snel gevonden en hij heeft het feest voorzien van een ‘a touch of magic’, waar onze vrienden en familie nog steeds over praten. De acts die hij deed voor en met onze gasten, gewoon aan tafel, waren subliem. Zijn humor en kwinkslagen zorgde voor veel lachende gezichten.

En de klapper was toch wel de zwevende tafel.  Mijn man voelde zich echt jarig en wij hebben samen met onze gasten genoten van Jasper zijn trucs en magie. Jasper Oberon is in staat om het kind in de volwassenen te raken. Op een mooie en professionele manier heeft hij ons weten te verwonderen waardoor het een feest was met een gouden randje.  Een echte aanrader.

Angelique Seerden-Kooijman, Hoofddorp

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?