Goochelaar inhuren

Wilt u ook een goochelaar inhuren?

Een goochelaar inhuren? Kijk eens naar de mogelijkheden die Jasper Oberon u biedt! Hij verzorgt de leukste ontvangstacts, vertolkt verschillende magische typetjes en is een tafelgoochelaar vol gevoel voor entertainment. Een goochelaar inhuren is erg leuk voor elk soort feest. Denk bijvoorbeeld aan een receptie, een verjaardagsfeest, jubileum of een bedrijfsfeest!

Bekijk de mogelijkheden

Een goochelaar inhuren kan natuurlijk voor feesten met volwassenen, maar ook met kinderen. Wie houdt er nou niet van goocheltrucs? Op de website kunt u alle mogelijkheden bekijken wat betreft de magic acts die Jasper Oberon voor u uitvoert. Een kleine greep uit het aanbod is het volgende:

  • Table Magic – Magie aan tafel, waardoor uw gasten zelf mee kunnen toveren. Deze show is erg interactief!
  • Walk Around Magic – Jasper begeeft zich tussen het publiek als een van zijn typetjes en vermaakt de gasten met mime en magie.
  • The Magic Corner – Dit is een flexibele close-up show; korte vlotte presentaties vol magie en vingervlugheid.

Natuurlijk kunt u ook een goochelaar inhuren als ontvangstact of voor grotere evenementen. Heeft u zelf een idee voor een magische show of wilt u een goochelaar inhuren voor een speciale gelegenheid? Dan zijn er ook meer acts mogelijk in overleg! Als tafel goochelaar kan Jasper vrijwel overal zijn show uitvoeren, hij heeft slechts een stukje van uw tafel nodig en de magie kan beginnen.

Kies voor een prachtige show

U kunt een goochelaar inhuren voor een bedrijfsfeest, een receptie, verjaardag of elk ander evenement. De keuze is aan u! Bespreek de mogelijkheden of reserveer een act via 06 – 24 99 91 06 of info@jasperoberon.nl. Kies voor een prachtige show!

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?