Goochelaar Jasper Oberon inhuren is kiezen voor spetterend entertainment

Bent u op zoek naar een entertainer voor op uw feest of evenement en zijn er kenmerken die u in de act zoekt, verleiding, verrassing en spanning en dat allemaal verzorgd met spontaniteit en humor? Dan zoekt u niet verder en huurt u goochelaar Jasper Oberon in.

Het succes van Jasper Oberon: multi inzetbaar

Het succes is Jasper Oberon zelf. Jasper is een allround entertainer, spontaan, grappig en een goochelaar, acteur en presentator in hart en nieren. Doordat er snel geschakeld kan worden van het ene naar het andere typetje, ontstaat er een verrassende act die iedereen bij de les houdt. Uw gasten raken niet snel uitgesproken over de act wanneer u Jasper de goochelaar inhuurt. Jasper Oberon verfraait ieder feest of evenement, maar kan ook heel goed ingezet worden bij een opening van een bedrijf of winkelcentrum.

Wat Jasper Oberon voor u kan betekenen

De mogelijkheden zijn eindeloos. Jasper Oberon kan op het ene moment de guitige lakei Jean-Luc zijn en het volgende moment is gokker Joe Bolero. Welk typetje hij ook speelt, iedereen zal betoverd zijn door zijn humor en vrolijke goocheltrucs. Jasper kan ingezet worden als goochelaar voor een centrale show of juist met snelle magie in een interactieve act, maar ook als feestacteur voor een ontvangstact of wandelend tussen uw gasten op uw evenement. Het is aan u welke act voor uw feest het meest geschikt is. Goochelaar Jasper Oberon geeft u graag zijn beste advies en denkt graag met u mee. Goochelen en magie zijn een absolute aanrader op uw feest. Voor kinderverjaardagen en vrijgezellenavonden heeft hij ook leuke workshops in zijn repertoire zitten.

Een goochelaar inhuren? Kies Jasper Oberon

Wilt u een professionele goochelaar inhuren met oog voor detail en gegarandeerd een hele avond vermaak? Dan moet u Jasper Oberon kiezen voor uw feest. Wilt u weten of u deze goochelaar in kunt huren voor uw feest? Vul het aanvraagformulier in op de website, dan weet u snel of de betreffende datum nog vrij is. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen en wij helpen u dan graag verder.

Goochelaar inhuren
Goochelaar inhuren

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?