Zet met zijn Flower Power Magic de bloemetjes buiten!

Gegarandeerd een relaxte sfeer op uw party met Wouter, de Hippiekabouter en natuurlijk veel ‘peace, love and hapiness’ en ‘free hugs’. In 1969 is deze knuffelbeer geboren tijdens het legendarische Woodstock festival en heeft de tijd doorstaan om zijn positieve energie en levenswijsheid met u te delen. Zijn liefde voor corduroy, kaftans en bloemetjespatronen is groot, maar hij sluit jong en oud, alternatief én zakelijk in zijn hart. Het vrolijke ‘Love and Peace’ thema tovert als vanzelf een glimlach om ieders mond.

Geniet van zijn ongelooflijke Flower Power Magic die u ook zonder hasjie in een psychedelische staat zal brengen. Hippie Wouter is zeer getalenteerd om een groep mensen dichter bij elkaar en ook dichter bij zichzelf te brengen. Uitstekend inzetbaar als start van een inspiratiedag of teambuildingsdag met een vrolijke act waarin het thema wordt geïntroduceerd. Hippie Wouter was al gastheer bij kickoff-evenementen van Selecta koffie, de 3D printcompany én met een ‘overdosis Roses’ helemaal in zijn flower power bij de productpresentaties van Interplant Roses.

Wat dacht u van Wouter als inspirator bij een creatieve workshop op een personeelsuitje die iedereen helpt op zoek naar een persoonlijk of bedrijfsmotto. Uiteindelijk laat hij uw gasten versteld staan als door een gezamenlijke ‘sit-in’ hij iedereen een spirituele connectie laat maken waardoor er energie onstaat die het mogelijk maakt een tafeltje in de vijfde dimensie te laten zweven.

De energieke act als Hippie is een aanrader voor:

  • Openingsact kickoff.
  • Inspirator op een brainstormdag
  • Productpresentatie
  • Flower Power Festivalact
  • Walkaround Magic Act op Sixties of Seventies Party!