Goochelaar voor feesten

U bent op zoek naar een goochelaar voor feesten, maar weet niet precies wat u kunt verwachten. Daar heeft Jasper Oberon de beste oplossing voor, namelijk een magische show op maat! Als goochelaar voor feesten heeft Jasper al veel ervaring in verschillende settings. Daarnaast is hij gespecialiseerd in grote groepen, maar ook in kleinere settings met veel interactie. Bent u op zoek naar een leuk typetje dat uw avond aan elkaar praat? Of zoekt u een leuke ontvangstact? Het is allemaal mogelijk!

Goochelaar voor feesten

Wat wordt uw feest?

Wat voor een feest gaat u geven? Een goochelaar voor feesten is overal in te zetten. Of het nu gaat om een bruiloft of een kinderfeest, een bedrijfsfeest of een familiegelegenheid. Jasper Oberon heeft onder andere een aantal totaal shows, zoals deze:

  • Centrale Magic Show – Deze show in het middelpunt van het feest vermaakt grote en kleine groepen en zet een speciaal persoon in het zonnetje. Of dat nu een bruidspaar is of uw directeur.
  • Multi Magic – Jasper is gespecialiseerd in deze unieke mix van entertainment. Wilt u een goochelaar voor feesten inhuren? Kies voor de mix van goochelaar, acteur en presentator en geniet de gehele avond van verschillende talenten.
  • Walk Around Magic – Jasper begeeft zich tussen het publiek als een van zijn typetjes en vermaakt de gasten met mime en magie. Dit kan ook uitgevoerd worden als tafel goochelaar, zo heeft u altijd veel interactie.

Bekijk de mogelijkheden

Jasper Oberon is een bekende table magic goochelaar, die u en uw publiek graag vermaakt tijdens speciale gelegenheden. Bekijk de mogelijkheden op de website of ga in gesprek over aanvullende opties of aansluitende typetjes. Stuur een bericht naar info@jasperoberon.nl of bel naar 06 – 24 99 91 06.

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?