Table magic goochelaar

Een table magic goochelaar is een goochelaar die in een kleine setting de grootste shows kan uitvoeren. Jasper Oberon is onder meer een table magic goochelaar en hij verzorgt shows voor kleine en grote groepen. Voor intieme feesten is de table magic goochelaar uiterst geschikt. Hij heeft geen muziekinstallaties en grote verlichting nodig. Slechts een stukje van uw tafel en wat rustige achtergrond muziek is al voldoende.

Table magic goochelaar

Bekijk de magic acts

De table magic goochelaar voorziet u van de mooiste trucs en magie bij u aan tafel. Zo kunt u zelf ook mee toveren! Bent u benieuwd? Vraag dan naar meer informatie over de table magic goochelaar. Daarnaast is Jasper Oberon ook gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende magische typetjes en verzorgt hij ontvangstacts. Een kleine greep uit de mogelijkheden van deze magic acts:

  • Gokker Joe Bolero – Deze boef is een kleurrijk type. In zijn zwart-witte panterjas doet hij gokspelletjes en oplichterstrucs. Dit is een tafel goochelaar die alles net even wat anders aan pakt.
  • Tjikkoen d’Obika – Met zijn oriëntaalse verschijning en zijn mysterieuze stem kijkt deze Egyptische magiër dwars door uw ziel. Een show zoals u het nog nooit heeft ervaren!
  • Lakei Jean-Luc du Balsaque – Deze ontvangstact is charmant, galant, maar ook zeker ondeugend. Altijd plezier met Jean-Luc aan de deur!

Ook een goochelaar inhuren?

Wilt u ook een table magic goochelaar inhuren of gaat u voor een van de leuke alter ego’s van Jasper Oberon? Er is nog veel meer mogelijk! Van kleine tot grote shows voor zowel jong als oud. Boek uw goochelaar in Utrecht eenvoudig online of neem contact op via telefoon. Bel naar 06 – 24 99 91 06 of mail naar info@jasperoberon.nl.

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?