Zoekt u een goochelaar in Utrecht?

Een goochelaar in Utrecht biedt meer mogelijkheden dan u denkt. Zoekt u een leuke magische act voor uw feesten? Dan voorziet Jasper Oberon u graag in deze behoeften. Als goochelaar in Utrecht is Jasper gespecialiseerd in magische shows als goochelaar, acteur en presentator. Dat is een mooie mix die ingezet kan worden voor grote en kleine groepen en voor een jong en oud publiek.

Goochelaar Utrecht

Voor allerlei themafeesten

U kunt een goochelaar in Utrecht reserveren voor allerlei themafeesten. Denk bijvoorbeeld aan 1001 nachten, een hawaii themafeest of een kerstfeest. Daarnaast voorziet Jasper u tijdens meerdere gelegenheden, van verjaardagen tot bruiloften of bedrijfsfeesten. Het is allemaal mogelijk. Een speciale act die deze goochelaar in Utrecht uitvoert zijn de ontvangstacts, waaronder deze drie opties:

  • De goochelende ober Jozef – Je zult je afvragen of hij gewoon onhandig is, of toch al een beetje aangeschoten. Uw publiek zal totaal op het verkeerde been gezet worden, wat voor interessante situaties zorgt.
  • Security Agent Jimmy – Hij controleert alles dubbel en dwars en dat zorgt voor hilarische interactie met uw gasten. Met deze beveiliger aan de deur treed iedereen met een grote lach op het gezicht binnen.
  • Lakei Jean-Luc du Balsaque – Wenst u een vleugje chique in combinatie met humor? Dan is Jean-Luc de geschikte act aan de deur. Hij is charmant, galant, maar ook een beetje ondeugend.

Reserveer nu!

Wilt u een leuke ontvangstact op uw feest? Of kiest u er toch voor om een tafelgoochelaar te huren? Jasper Oberon maakt het allemaal mogelijk. Uw goochelaar in Utrecht gaat graag met u in gesprek over de gewenste shows. Bel 06 – 24 99 91 06 of mail naar info@jasperoberon.nl voor meer informatie en de kosten.

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?