Tafelgoochelaar huren

Wilt u een tafelgoochelaar huren? Kies voor Jasper Oberon! Hij verzorgt een bijzonder interactieve show, aan tafel. Uw gasten toveren als het ware zelf mee en krijgen gewoon aan tafel de magie te zien. Deze vorm van entertainment behoeft geen grote ruimtes, veel verlichting of geluidsinstallaties en daarom kunt u een tafelgoochelaar gemakkelijk inhuren voor uw diner, receptie of een ander evenement.

Tafelgoochelaar huren

Een prachtige show

Jasper Oberon zorgt altijd voor een prachtige show. Of u nu een tafelgoochelaar wilt inhuren of kiest voor een van zijn magische karakters. De show is altijd gericht op het vermaak van uw publiek en daarbij wordt veel aandacht geschonken aan wie de doelgroep precies is. Zo heeft u altijd een magische show waar zowel jong als oud van kan genieten. Wilt u een tafelgoochelaar inhuren? Of kiest u toch voor een van de magic acts? Zo heeft Jasper 3 ontvangst acts en maar liefst 8 standaard typetjes die hij kan uitvoeren. Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een andere vorm van magie. Een paar van de magic acts zijn de volgende:

  • Wouter de Hippiekabouter – Flower Power magic en gegarandeerd een relaxte sfeer op uw feest.
  • Jake Hartman – Uw showmaster extraordinaire. Hij heeft gevoel voor een knallende show en maakt dan ook graag een bijzondere ervaring van een rustige receptie.
  • Lakei Jean-Luc du Balsaque – Deze ontvangstact is charmant, galant, maar ook zeker ondeugend. Altijd plezier met Jean-Luc aan de deur!

Laat je verbazen

Een tafel goochelaar inhuren zorgt altijd voor een buitengewone ervaring op uw feest. Daar wordt nog lang over nagepraat! Wilt u ook een tafelgoochelaar inhuren of heeft u vragen? Neem contact op via 06 – 24 99 91 06 of mail naar info@jasperoberon.nl.

Wilt u weten of Jasper Oberon nog beschikbaar is voor uw feest?