Kleurrijke Kindershows met veel humor en interactie!

Goochelaar Jasper Oberon (8)

Jasper Oberon Magic Show

hoogtepunt van het feest!

Voor vele scholen, verenigingen, festivals of kinderevenementen werd Jasper Oberon geboekt als goochelaar om een onvergetelijke indruk achter te laten. Interactie en humor zijn altijd de belangrijkste ingrediënten voor een goochelshow en kinderen en Jasper is daarvoor gebakken. Met zijn ruime podiumervaring als goochelaar maar ook als acteur in kindermusicals weet hij de aandacht van zijn jonge publiek gelijk te vangen met zijn verbluffende trucs.  Een feest heeft een hoogtepunt nodig en een vrolijke show met magie en humor doet dat als de beste.  Jasper Oberon geeft niet alleen een show vóór de kinderen, maar speelt ook samen mét de kinderen. En daar zijn ze dol op.

  • Goochelshow met decor, geluid voor bijna iedere locatie geschikt
  • Gratis advies omtrent organisatie en promotie
  • Huldiging of speciaal thema is in de act te verwerken.

TJIKKOEN D’OBIKA

Magiër Tjikkoen - Jasper Oberon (12)Zijn karakter is innemend, zijn verschijning oriëntaals en zijn stem mysterieus. Zijn ogen kijken dwars door uw ziel. Tjikkoen d’Obika is een Egyptische meester-magiër. Hij heeft de gave om aura’s op te poetsen en uw feest een andere dimensie te geven. Uw gasten houdt hij een spiegel voor en Tjikkoen weet ze met zijn magie te ontgoochelen. Een ongrijpbaar figuur met een schat aan tastbare wonderen, een op zijn zachtst gezegd bijzonder accent en een wonderlijk leuk gevoel voor humor. Een act met een knipoog…

Tjikkoen d’Obika Magische Kindershow

Door zijn ontwapenende humor en hilarische tongval is Tjikkoen bijzonder geliefd bij kinderen. Een complete kindershow, bij u in de huiskamer of op toneel bij de vereniging; het mogelijk. Tjikkoen is een graag geziene vreemde gast, geliefd bij groot en klein publiek. Op diverse multiculturele festivals wist Jasper Oberon als Tjikkoen de juiste snaar te raken en het publiek op magistrale wijze aan zich te binden.

Speciale Kindershow voor alle leeftijden!