Wilt u echt een magic experience en iets heel aparts voor uw bedrijf of vriendenclub? Nodigt u dan Jasper Oberon uit voor een workshop goochelen. Een echte feel-good workshop vol verrassingen, spanning en actie. Zeer geschikt als teambuilding of bedrijfsuitje maar ook voor een vrijgezellenfeestje. Een onverklaarbare goochelact gecombineerd met een workshop waarin u de wonderen van de magie van dichtbij leert kennen. Deur op slot, want de geheime goochelkoffer gaat open.

The Magic Code

In de workshop ‘The Magic Code’ mag u eerst achterover leunen en u laten overrompelen door een magische show van Jasper Oberon waar u vol verbazing van zult genieten. Daarna zult u op het puntje van uw stoel zitten, want dan gaat het gebeuren; U wordt ingewijd in de wondere wereld van de goochelkunst. Er zal een hele nieuwe wereld voor u open gaan. Hoe ziet een truc er uit door de ogen van een goochelaar. Wat komt daar allemaal bij kijken? Jasper heeft een keus gemaakt uit enkele leuke trucs die u vlot zult beheersen en waar u veel plezier aan zult beleven.

Effecten met kaarten, het voelen van energie, maar ook een touw door uw nek trekken of het laten bewegen van lucifers. Het komt allemaal aan bod. Misschien zijn de psychologische aspecten van het goochelen en het gebruik van afleiding en biologische principes om uw hersens om de tuin te leiden nog wel het interessantste. Daar kan Jasper Oberon u dan ook boeiend over vertellen en desgevraagd aansluiten bij onderwerpen als marketing en presentatietechniek.

Een leuke afsluiter van de middag kan zijn dat ieder een truc voor de groep presenteert. Dit alles natuurlijk met veel plezier en humor begeleid door Jasper Oberon.

De goochelworkshop is perfect te combineren met een optreden als tafelgoochelaar.

workshop-goochelen