Improvisatietheater is beroemd geworden door ‘De Lama’s’ op tv, maar u kunt het nu zelf ervaren in zijn pure vorm. Deze workshop zit bomvol actie, humor en spelplezier. Jasper Oberon heeft behalve als goochelaar veel als theaterdocent en improvisator gewerkt.

Theatersport is niet alleen een hele leuke manier van samenspel, het bezit ook ingrediënten die direct effect hebben op de communicatie op de werkvloer en het dagelijks leven. Goed luisteren, de ander aanvoelen, initiatief durven nemen, knopen doorhakken, je open opstellen, snel reageren, support vragen en geven en bovenal teamwork! In een zeer korte tijd worden de deelnemers hiermee vertrouwd gemaakt in verrassende opdrachten, om er vervolgens op hilarische wijze de speelvloer mee op te gaan. Een ervaring waar lang over zal worden nagepraat.

De workshop staat onder leiding van Jasper Oberon, een ervaren workshopleider die theater en communicatie op bijzondere wijze weet te verenigen. Jasper Oberon gaf jarenlang met veel succes workshops ‘Theatersport’ en ‘Beter Presenteren’ en werkt voor diverse bureaus als trainer en acteur. Hij staat garant voor een goede sfeer en behalve dat theatersport ontzettend leuk is, zal je merken dat er een bevrijdende en positieve werking van uitgaat die je veel energie zal opleveren.

Goed voor de teamgeest, verfrissend voor de communicatievaardigheden en bovendien zeer ontspannend en hilarisch.

theatersport